Моята учителка

Моята учителка  е винаги усмихната и блага.Тя ни обича много. И ние я обичаме. Госпожата ни научи на толкова много неща. Винаги ни подкрепя, каквото и да става.Както и тя ни обича и подкрепя, така и ние я обичаме и подкрепяме.Тя е най-добрата госпожа. Има усмивка като ярък лъч от светлина.Тя ни научи да  се уважаваме, да сме толерантни, да бъдем приятели. Научи ни да уважаваме училището.

Тя е най-прекрасната госпожа.

               Деница, 2 клас

 

 

  

Моята учителка

Моята учителка е много добра. Има кафява дълга коса и пъстри очи. Тя винаги е много красива. Никоя госпожа не може да я надмине. Понякога тя ни се кара, но то е защото иска да станем умни и добри. Ние много я обичаме. Госпожата винаги ни защитава. Аз бих дала всичко за нея.

                           Кристияна, 2 клас

 

 

 

  Моята България

България е моята родина. Аз  я обичам. Тя е красива.Има много паметници на героите, които са се борили за нашата свобода. България е известна и  с традицията на Първи март да се подаряват мартенички.Това  се прави за здраве и късмет. Мартеничката се  маха, когато видиш щъркел, или лястовичка. Когато пътуваме  из моята родина, аз гледам през прозореца на колата и виждам най-красивата гледка на света. Това  е моята България.

                       Деси, 2 клас

 

 

 Моята родина

Моята родина е  България. Тя има много планини и  реки.В планините въздухът е свеж и прохладен. Усеща се аромата на треви и билки.В нашата родина сезоните  са 4-пролет, лято,есен,зима. Празнуваме много празници и обичаи. Един от най-очакваните празници за нас, децата, е Великден.Тогава боядисваме и рисуваме яйца. После  се чукаме с тях, за да видим, кой ще   е победителят.

               Кристияна, 2 клас

 

 

 Моята България

България е малка страна в Европа.Тя е много красива. Езикът й е много богат. Има много планини, гори и полянки с много красиви цветя. Моята родина  е известна  с много забележителности. Макар и малка, аз много я обичам.

                                   Рая, 2 клас

 

 Моята учителка

Моята учителка  е много добра и красива.Тя ни учи да сме добри приятели.Направихме си много табла и украсихме класната стая.Най-красиви са таблата за толерантността.

Днес  е последният ни учебен час.Госпожа Янкова ще ни даде бележниците  с първите оценки.Ние и госпожата много се радваме, че догодина пак ще бъдем заедно на училище.

              Елена, 2 клас

 

 

 Моята учителка

Моята учителка  е много красива и много хубава. Тя е най-добрата учителка, затова ми  е любимата.Моята учителка много обича да работи.Работи отлично и ако беше ученичка, сигурен съм, че щеше да има само шестици.  Най ми харесва, когато пише  в бележниците, защото  с нетърпение очаквам следващата шестица.

                                  Тони, 2 клас

 

 

  Моята България

Моята България е най-красивата в свста.Колко много цветя има тя!Има и красиви и високи планини.Има и прочути върхове.Шипка  е известна  със смелите българи, които  са  се били там срещу турците.Герои на България са и Христо Ботев и Васил Левски.

                    Пламен, 2 клас

 

 

 

 Моята родина

Моята родина  е България.Тя е много красива страна. Има много планини и равнини. Аз обичам свежия въздух на нашите гори.Аз обичам моето училище. Аз обичам Васил Левски, който се  е борил за свободата на нашата родина.

                           Мартина, 2 клас

  
Make a Free Website with Yola.